Monday, April 27, 2009

Latar belakang dan tema baru aku!

Monday, April 27, 2009
Assalamualaikum kawan2 sume...huhuh..susah betul nak tukar tema blog aku ni.....mcm2 dah aku wat akhirnye siaplah template aku yg bertemakan warna biru...hahaha...gelak penat selepas berjaya.....gambar background ni aku ambil drp gmbr doodle aku....aku snap pakai kamera dan power trace gambar tu gune software corel draw X4..mmg sangat sharp..mcm lukisan vektor je..hehe..apepon kawan2...silalah beri komen tentang template bru aku ni ye...

post signature

6 comments:

...cintajihad... said...

template baru!!:)

cantik2..

org xnak pndg tmpt laen da..

org nak pndg yg kat tepi belah kiri tu je..

boleh?^_^

hehe

CikYana(",) said...

wah smart la template baru blog paan
creative lor..
jeles nyeeeeeeeeeeeee
pe2 pun..mmg sgt2 lawa n smart

paan said...

huhu..time kaseh bnyk2..hehe...stelah berpenat lelah menukar ape2 yg ptut dari template asalnye...sy pon akhrnye bjaya ubah tema die..gmbr ori dr template asal sume telah didelete..hehehe..

*..~FaZz~..* said...

nice template....
pandai wat..
teringin gak wat template sendri, tp xreti la..

paan said...

huhu...ni pon rujuk tutorial gak..hu klu xde tutorial mmg musnah la.hehehe...

nasuha ahmad helmi said...

chantek paan doodle ko neh...
cume ngan latar belakang biru ni macam...err...macam...bagi aku la kan..macam xmasuk sgt laa...
sebab corak biru tu nampak macam...emm..macam sesuai untuk web kraftangan malaysia la kan...lagu pOn da msk da ni...
tp kalo ni tema yang ko mmg saje pilih gabungan 2 zaman berzaman punye kesenian ape salahnyer kan...

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH