Monday, July 6, 2009

tabahkan hati jangan makan hati

Monday, July 6, 2009
Assalamualaikum kawan-kawan semua..hurmm apa kena dengan tajuk entry kali ni...macam emosi lak pagi ni...sampai nak buat digital painting yang agak kurang masuk dek kepala aku ni..orang pegang hati ke nak makan hati? tabah hati??..aku rasa macam kene berlatih lagi dalam bidang seni ni..kene lebih lagi...aku masih ketinggalan jauh..aku masih lagi tercari-cari keaslian dalam diri aku...semuanya nampak jauh...belum lagi mencapai kepuasan yang sebenarnya..aku ingin jadi seperti mereka..jadi hebat seperti mereka..amboii feeling pulak aku pagi ni..haha...tabahkan hati..jangan makan hati...

si pemberi komen pertama
miss eliana
\('o')/

post signature

10 comments:

miss_eliana said...

jgn putus asa kay?
cube n cube lagi..
practise make perfect.. ;)

kite suke je nga sume hasil paan..
sgt creative..
teruskan lg usaha kay?
gud luck!

paan said...

hehehe..time kaseh miss eliana...zettai akiramenai! (xkn putus asa!) gambarimashoo!!! yoshh!

meo188 said...

truskan perjuangan...

nofeel said...

salam mesra..

chaiyok2.. huhu..
jgn amek feeling k..
biar no feeling..
lalala...
lukisan anda tetap terbaik..

~no_feeling x suke makan hati..
suke sakitkan hati je.. huhu

paan said...

huhu time kaseh meo ngn nofeel sebab menyokong sy..insyaallah sy akn buat yg terbaik :)

ayien ; iena said...

chaiyok2 paan.
jgn putus asa k.
-_^

[z@ck] said...

ati ayam sedap kan..
hihihihi..

paan said...

terima kaseh ayien..hehe zack ati ayam sedap klu msak dengan ati kmbing :)

Aisyah AR said...

banyak usaha diperlukan untuk mencari sesuatu keaslian.

oleh itu paan...
jgn putus asa ya...
dengan kebolehan yang paan ada...tidak mustahil paan akan tampilkan sesuatu yang trully asli on urown....

just believe in urself...
nothing is impossible!!

if they can, why can't u??
gammmbaaateee!!!

p/s: so far pun, i like ur arts!!

paan said...

time kasehh aisyah!! :) hoho.time kaseh semua sbb bnyk sokong sy :) akan ku berusaha dengan lebih gigih! gambatte!

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH