Saturday, August 8, 2009

Mural kami..kenangan aku..

Saturday, August 8, 2009
Mural oh mural...sinonim bagi kami budak seni dengan mural..aku tak tau nak letak karya apa untuk entry kali ini...jadi aku siarkan sedikit tentang mural kami budak seni..mural ni dibuat pada tahun lepas bulan ogos..designnya aku cuma olah dari beberapa contoh mural tempatan..tema yang ingin disampaikan ialah selamatkan alam sekitar kita..dua kali mural ni diubah atas kehendak pensyarah aku..jadi aku ubah saja la..kali ni mural aku tak ada gambar beruang ahaha..sebab macam tak masuk kat imej mural ni..


Reza dan Biha masih tercari-cari ruang yang belum diwarnakan


si Tasha..budak sains..hehe..pandai gak dia buat outline

roomate aku atau si outliner ahahaha

si pemberi komen pertama
cikdoktorfalsafah
\('o')/

post signature

17 comments:

cikdoktorfalsafah said...

ohh bertuahnye!
i love mural alrite.
wonderful one.
thumbs up, paan!
:D

kapal terbang kertas said...

bile mural nie nk siap??
kata-kata incik Basir...

huhu.. die x tau ke yg mural ni da perfect.. kihkih... wei.. taman asuahn mane?? 2 pon x tet....

paan said...

haha..taman asuhan pon dh siap..nampak ja mcm xsiap

aqinara said...

lawa gile mural 2!
comel + ceria.
kalo la sy sekreatif kamu an best.
huhu..

btw,
thumbs up! :D

paan said...

thanx aqinara..cuba buat bnyk rujukan pastu olah dan olah mst bjaya :)

naqiubex said...

Wahaha.. pencapaian yang baik!
Suka bangat dengan mural tu!

paan said...

hehe..terima kaseh naqiu :)

maizatul. said...

hebat doe mural tu ,
buat kat skula saye buleh ka ?

.o r k e d. said...

cntik sgt2

paan said...

huhu mntak kebenaran pengetua dulu :)

adeQ said...

cantik glee...
lg skali tanye.. ipgm mane niee

paan said...

HUHU IPGM kmpus tngku ampuan afzan..

'AQILAH said...

cantik nye...kalau la dinding rumah skrang ade lukisan macam ni...mesti best

paan said...

hehe..wat kt dlam bilik lg besh!

SaRa_wo said...

mural tu semakin hari semakin pudar warnanya la...=o
cepat fikirkn cara tuk biarkan color dia seceria dulu...
ehehehe

paan said...

ahaha..mural tu sbelah kelas korang..jadi korang cepat pikirkan caranya! hehe

SaRa_wo said...

alamak...
sekali terkena balik daa...
huhuhuhu...

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH