Wednesday, January 6, 2010

Batu loncatan

Wednesday, January 6, 2010

Assalamualaikum kawan-kawan semua...jangan pelik jangan hairan..karya di atas bukan karya aku tetapi karya abg Nasrul...aku hanya jadi tukang warna saja hehe...baiklah...aku akan menerangkan sedikit demi sedikit tentang mengapa aku pos entri fasal karya ini...sebenarnya ada berita gembira nak beritahu...aku telah menyertai pasukan komik Islamik Hijjaz...macam tak percaya tapi harus percaya...pasukan komik ini masih dalam proses mencari pelukis dan pewarna serta belum lagi mendapat nama rasmi untuk kumpulan kami...masih menunggu kata putus oleh bos iaitu encik Faizal Hijjaz.

Buat masa ini, pasukan komik Hijjaz mempunyai 1o orang pelukis komik antaranya abang Nasrul...tapi tukang warna komik masih kurang dan aku seorang saja yang baru masuk huhu...Abang Nasrul cakap aku akan jadi tukang warna dan rekabentuk grafik...ini merupakan langkah baru aku ke dunia penerbitan...syukur alhamdulillah diberi peluang...huhu...masih jauh lagi aku harus berjalan dan terus memperbaiki kelemahan yang ada pada diri aku...doakan aku berjaya ya kawan-kawan :)

Kalau nak lihat karya abang Nasrul sila klik url di bawah :)

post signature

5 comments:

jay said...

tahniah bro, satu langkah yg baek! :D

paan said...

sama-sama bro:) usaha lagi:)

Penulis said...

tahniah2, dapat wat duit tu. haha.
pekerjaan sampingan ngn krew Hijjaz plak tu..hehe..

paan said...

huhu baru nk mula langkah baru apis

tqajml said...

bgos ckgu...
tp camne ckgu bole dpt kerjasame ngan diorg..
ni da kire power ni...
chaiyok!!!!

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH