Friday, July 24, 2009

Template baru aku..sila komen..

Friday, July 24, 2009

Hari ni..aku nak buat grafik pulak...agak lama tak buat grafik..huhu..rindu kat photoshop konon-kononnya..hahaha...template ni aku ambil dari lakaran dalam sketchbook aku..aku cuma tangkap gambar dan tukar dalam bentuk softcopy dan edit guna photoshop dan coreldraw seperti biasa..teknik perwarnaan digital pada kali ini ada sedikit kelainan yang aku cuba kerana aku menggabungkan kesan tekstura pada permukaan kartun yang aku buat tu..salah satu kaedah memandai cuba tak tau betul ke tak..mari kita hentam! sila komen eh kawan-kawan semua.. :)

hardcopy sebelum tukar jadi template

si pemberi komen pertama
shahrul
\('o')/

post signature

15 comments:

Shahrul (Nama Sebenar) said...

paanKreatip,
smart!
aku suka yang ni.
cute-cute la lukisan ko.
aku tak reti lukis cute-cute.
mesti jadi seksi je.
hahaha.
:D

paan said...

hehe..amboi nk seksi sokmo demo..haha..xpa2..nanti ko wat seksi dan comel :) hahaha

'AQILAH said...

comel..
xberapa nak serabut sangat.
2 thumbs up!

paan said...

terima kaseh aqilah :)

nabilah_2908 said...

smart... :)

paan said...

terima kaseh kepada nabilah jugak :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cantik gila-gila .

dieya said...

paan neyh,ckp je kaedah memandai
tp hasilnya fuh!da tahap expert owh
hehe..keep it up!
u mmg kreatif!

paan said...

huhu..memang memandai..sebab xtgk pe tuturial main hentam je nak bubuh bayang pe sume..hu..apa pun terima kaseh ya dieya :)

paan said...

hehe..terima kaseh gak kepada miss loly :)

sara_wo said...

sah...mmg sah....
tidak dapat tidak mmg kena akuinya bahawa template nie amatlah menjadi kesukaan sy kerana kecomelannya yang teramat sgt....
cun arrr...
huhuhu...
dah makin cekap eekkk guna photoshop...syabas!!!!
i do like it bro!!!

paan said...

hahaha..thanx dik sara :)

Starlight86 said...

smart design!

paan said...

thanx starlight :)

sYa said...

wahh !
chantek !

cne na wat template sndri ekk ?

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH