Wednesday, December 30, 2009

bermain dengan garisan

Wednesday, December 30, 2009


Entah kenapa aku rajin melukis cuti semester kali ni...tak habis-habis nak kemaskini blog saja...haha..ah lantaklah, aku nak lukis dan aku dan nak kemaskini...blog ni dah jadi macam portfolio yang tak berbayar...hehe jadi aku gunakan medium blogspot sebagai tempat simpanan karya aku :) aku akan cuba variasikan karya aku dari semasa ke semasa InsyaAllah...

post signature

4 comments:

CaPiQa said...

part muka memang besh! part rambut? buley bagi best lagi kot. ^_^

ah, siapalah beta nak komplen2. beta sekadar org yg tak pandai lukis. huuu~

paan said...

Terima kaseh capiqa..tiada masalah kalau nak memberi aspresiasi/penilaian pd karya sy..sangat di alu-alukan :) tak kisah la status apa sekali pun..masing-masing ada daya visual yang berbeza :)

jay said...

yup, karya ko yg ni aku minat, kewl, kalo rajin buat full body, sempoi gak, mne lah taw bleh iras2 poster metal gear solid? heh

paan said...

terima kaseh jay..hehe ko amat memahami sifat malas aku dalam menyiapkn karya ni hehe :) lain kali aku buat penuh hehe

 
Sebuah blog seni P A A N A R T C R E A T I V E 2009-2014
MENGHAYATI DAN MENIKMATI HASIL KARYA INI ADALAH HAK ANDA [KESEMUA KARYA-KARYA INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL ATAU MENYELEWENG MANA-MANA KARYA TANPA KEBENARAN PEMILIK BLOG INI :) : TERIMA KASIH